június 02, 2015

Az új Szürke könyv még meg sem jelent, de máris bestseller

A szürke ötven árnyalata sorozata egy új kötettel fog bővülni, jelentette be az írónő, E.L. James. A történet ugyanaz, amit a sorozat rajongói megszokhattak, a szemszög lesz csak más, ugyanis az olvasók most megláthatják, milyen is a sztori Christian Grey szemein keresztül.


Egy hivatalos forrás megerősítette, hogy a dedikációban az írónő a rajongóinak ajánlja a regényt. "Ezt a rajongóimnak, akik egyre csak kérték... és kérték... és kérték ezt [a könyvet]."

"Christian egy összetett karakter" - mondta James. "Az olvasókat mindig is lenyűgözték a vágyai és a motivációi, valamint a zűrös múltja is.Továbbá, ahogy mindenki, aki volt már kapcsolatban tudja, minden történetnek két oldala van. Jó volt visszatérni az én kis vidám helyemre, az íráshoz, hogy Christiannel és Anaval lehettem ismét a világukban, és hogy a nagyszerű kiadómmal dolgozhattam együtt megint."

A regény címe egyébként nem túl kreatívan Grey: Fifty Shades of Grey as Told by Christian. (Grey: A szürke ötven árnyalata Christian elmesélésében).

A könyv június 18-án, Christian könyvbeli születésnapján jelenik meg, de már most előrendelések alapján az eladási listák élére szökkent többek között az Amazon oldalán is.  A magyar olvasókhoz még nem tudni, mikor jut el, és főleg ki által, lévén, hogy az Ulpius ház, a sorozat kiadója bezárta a kapuit.

Egy biztos, sem erről a könyvről, sem a sorozatról tőlem kritikát sosem fogtok látni, főleg mert sosem olvastam tovább, mint az első könyv első kilencven oldala, és nem is tervezem folytatni. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Goodreads

A blog mögött



Rea, 24 (Székesfehérvár)
Írom amit érzek, néha próbálkozok irodalmian fogalmazni, de néha becsúszik azért az a nyamvadt szleng. Sok anglicizmus, sok geekes vonás, sok utalás, sok érzelem, sok elragadtatás és még több vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem tetszik vélemény. De amúgy minden oké!

Copyright © Letehetetlen Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com