május 11, 2015

Új ekönyvolvasót dobott piacra a PocketBook

Szűkíti az e-könyv olvasó és az igazi könyvek közötti rést a legújabb PocketBook Touch Lux.

A Touch Lux széria legújabb készüléke, a PocketBook Touch Lux 3 HD minőségű (1024x758 pixel felbontású) E Ink Carta kijelzőjének halvány háttere és kontrasztos fekete színei a hagyományos papírral szinte megegyező olvasásélményt nyújtanak. Elődeihez képest a képernyő 50 százalékkal erősebb, 15:1 arányú kontrasztot és 20 százalékkal nagyobb tükröződésmentességet kínál.

A kijelzőn minden eddiginél egyszerűbb a legkisebb betűméret és a legbonyolultabb grafikonok megjelenítése is, míg a LED háttérvilágítás bármilyen fényviszonyok között gondoskodik a kielégítő olvasásélményről.

A 18 különböző könyv- és négy grafikus formátumot (JPEG, BMP, PNG, TIFF) támogató e-könyv olvasó 4GB belső memóriája és microSD kártyával megfejelt memóriája (32 GB-ig) könyvek ezreinek tárolását teszi lehetővé. Az 1 GHz processzornak és az 256 MB-nyi RAM-nak köszönhetően a lapozás gyors, és az alkalmazások is zökkenőmentesen futnak a készüléken.

A beépített wifin keresztül az olvasón elérhető az összes online tartalomküldő szolgáltatás, így a Dropbox, a Send-to-PocketBook vagy a PocketBook Sync. Az előre telepített ReadRate applikációnak köszönhetően pedig könnyedén megoszthatjuk a könyvekkel kapcsolatos tapasztalatainkat barátainkkal.

A PocketBook Touch Lux 3 fekete, fehér és szürke színben érhető el 45 ezer forintért.

Forrás: HVG

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Íratkozz fel!

Goodreads

A blog mögöttRea, 24 (Székesfehérvár)
Írom amit érzek, néha próbálkozok irodalmian fogalmazni, de néha becsúszik azért az a nyamvadt szleng. Sok anglicizmus, sok geekes vonás, sok utalás, sok érzelem, sok elragadtatás és még több vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem tetszik vélemény. De amúgy minden oké!

Copyright © Letehetetlen Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger

Design by Anders Noren | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com